CAMPANIA GALA

Asa cum stim cu totii, cuvantul GALA reprezinta o aniversare, un eveniment festiv, marcarea unei ocazii speciale. Asadar, te invitam sa ne bucuram impreuna de un amestec superb al elegantei, culorilor bogate, detaliilor subtile, si rafinamentului.

In fundalul si decorul retro urban, vei face un voiaj magic, unde vei intalni modele superbe infasurate in matase naturala vaporoasa, matase Organza, matase Satinata fina, matase Georgette, presarate cu minunate si stralucitoare Elemente cu Cristale Swarovski, flori din piele de sarpe, si bineinteles, toate acestea fiind acoperite de un jubileu viu si intens de culori si imprimeuri.

Gala este o calatorie dincolo de limite, un spectacol al frumusetii si bravurii, o expunere de tesaturi maiestuoase si texturi impresionante, accesorii sublime, toate asezate intr-un simplu, dar maret decor.

Speram ca te vei bucura de GALA!

Orice proiect maret si complex nu poate fi realizat de catre o singura pereche de maini. Acelasi principiu se aplica si in cazul campaniei Gala. Am creat acest colaj fermecator cu ajutorul si contributia unor oameni formidabili, profesionisti autentici, si desigur, prieteni adevarati. Deci, daca iti doresti cel mai bun fotograf, trebuie sa iei legatura cu Daniel Ilinca, impreuna cu frumoasele modele Aisii, Claudia Demian, Balintfi Esther, si Teo Dora, doresti coafuri ireale, nu este nimeni mai bun decat Alina Maria Crisan, machiaj fermecator si perfect, poti obtine asta doar cu Mirela Fazakas, si desigur tinutele luxuriante pe care le-ai vazut in timpul acestei calatorii au fost concepute de catre talentata Anca Crisan.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

You are using the BNS Add Widget plugin. Thank You!