CAMPANIA ELEMANTICA

 

Elemantica – un nume pe care l-ai putea gasi neobisnuit, dar este cea mai buna denumire cand doresti sa pui eleganta si romantismul impreuna. Cu totii stim ca Italia este cel mai important jucator in lumea modei, asa ca ne-am gandit sa aducem un tribut, si astfel am luat eleganza (elegant in Italiana) impreuna cu romantica (romantic in Italiana) pentru a crea Elemantica.

Cand privesti fotografiile, de fapt vizualizezi frumoase tablouri pline cu eleganta, finete, bun gust, pasiune, extravaganta, insotite de note romantice, multumita minunatului decor, culorilor vii, intense si sublime.

Pentru a crea astfel de piese de arta, pe langa frumoasele modele, am adaugat o serie de ingrediente uimitoare pentru a fi cat mai expliciti cu privire la ce ne doream sa exprimam. In final, culorile minunate, texturile bogate, tinutele stilate, chiar si decorul, au fost obtinute cu ajutorul tesaturilor noastre rafinate si de inalte calitate, precum matase naturala, dantela, catifea din matase, brocart, matase Organza, matase Tafta, blana naturala, si Elemente cu Cristale Swarovski.

Acum cunosti povestea, asa ca bucura-te de Elemantica!!!

Nu am fi putut realiza aceasta minunata campanie fara ajutorul celei mai bune echipe, caruia ii trimitem cele mai bune ganduri si multumiri. Nu sunt doar adevarati profesionisti, sunt si prietenii nostri, deci daca vrei cel mai bun fotograf, trebuie sa il alegi pe Daniel Ilinca, impreuna cu frumoasele modele Aisii si Larisa Negrut. Daca doresti coafuri complexe si superbe, nu e nimeni mai bun decat Alina Maria Crisan, machiajul perfect il poti obtine doar cu Mirela Fazakas, tinutele uimitoare au fost concepute de catre Alina Crisan, si nu in cele din urma modelul patruped, Rellaps SIRO.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

You are using the BNS Add Widget plugin. Thank You!