Dolce & Gabbana – Elementul surpriza la Milano

In timpul Prezentarii de Moda pentru Barbati de la Milano care a inceput pe data de 17 Iunie si s-a incheiat Marti, 20 Iunie, nu au lipsit surprizele. Cea mai mare si mai eleganta surpriza a avut loc atunci cand Barul Martini al Dolce & Gabbana din cadrul evenimentului s-a transformat intr-un podium de moda, si totul s-a petrecut in decorul unei frumoase seri Milaneze. Iar asta i-a facut pe jurnalistii de moda prezenti la Saptamana Modei pentru Barbati de la Milano sa fie foarte curiosi in legatura cu “nazbatiile” puse la cale de catre designerii Stefano si Domenico prin gazduirea unui “show secret” in toiul prezentarii lor pentru vara anului 2018.

Lasand pregatirile din ultimul minut la o parte, acest act nu a fost un capriciu, mai mult, prin aceasta prezentare surpriza, faimoasa casa de moda si-a demonstrat la maximum dibacia si maiestria propriilor croieli, un aspect despre care sustine ca a lipsit cu desavarsire din cadrul spectacolelor Break the Internet pe care le-a sustinut in ultima perioada.

Esenta Dolce & Gabbana consta in croitorie, ceea ce a facut ca aceasta colectie ce apartine diviziei de costume made to measure Sartoria (al Dolce&Gabbana) sa reprezinte o revenire de bun augur, designerii amintindu-ne cat de bine poate arata un costum elegant si rafinat.

Foto: Dolce & Gabbana

Barbatul Dolce a fost mereu plin de farmec, asa cum a fost demonstrat prin tuxedo-urile realizate din brocart subtil si avand culori bogate, asemanatoare bijuteriilor. Straturile brodate au fost stralucitoare, incaltamintea de catifea a emis un lustru deosebit, insa postura si atitudinea au fost intens masculine. De asemenea, duoul Italian a expus tinute somptuoase de un rosu intens cu gulere de sal si chiar pijamale dungate, toate in-spatele-usilor-inchise ale luxului, daca se poate spune asa.

Foto: Dolce & Gabbana

A fost un peisaj revigorant in aceasta epoca a costumelor deconstruite si a tinutelor sport de lux, sa fie prezentat ceva masculin: umeri lati, pantaloni croiti corespunzator si tinute stilate in adevaratul sens al cuvantului.

Intr-adevar cei de la Dolce & Gabbana au dovedit ca machsimo-ul Italienesc nu a disparut, iar prin acest show unic, intr-un decor intim si-au demonstrat senioritatea in exprimarea stilului elegant masculin Italian.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

You are using the BNS Add Widget plugin. Thank You!