Shenzhen Ellassay Fashion a cumparat drepturile Vivienne Tam in China

Compania Chineza Shenzhen Ellassay Fashion continua sa se extinda pe piata modei de lux pentru femei. Marti, pe data de 8 August, aceasta a anuntat achizitia unui pachet majoritar de actiuni de la designerul Chinezo-American si o somitate in Lumea Modei, Vivienne Tam, ce isi are sediul in New York, pentru suma de 5.5 milioane de dolari americani (USD).

Recent, grupul Chinez a cumparat toate operatiunile brandului contemporan Francez Iro pentru suma de 118 milioane de dolari americani (USD). De asemenea, detine brandul Chinez Ellassay, drepturile brandului German pentru femei Laurel in China si ale marcii de imbracaminte Americane Ed Hardy in China, Taiwan, Hong Kong si Macao.

Presedintele grupului Xia Guoxin este foarte increzator si entuziasmat in legatura cu aceasta noua achizitie dupa cum a si declarat: “Brandul Vivienne Tam are o personalitate distincta si completeaza protofoliul nostru curent de branduri, aliniindu-se strategiei adoptate de catre compania noastra. O cunosc pe Vivienne de multi ani si avem o relatie de incredere reciproca puternica.”

De partea cealalta, Vivienne Tam este si ea la randul ei bucuroasa de aceasta schimbare majora: “Este un vis devenit realitate pentru mine ca sa am un partener in China,” adaugand faptul ca a incercat sa isi deschida propriile malagazine in tara ei cu multi ani in urma. Cu ajutorul infrastructurii si resurselor din partea Shenzhen Ellassay Fashion, ea spera ca in urmatorii trei – cinci ani, China sa devina cea mai mare piata de desfacere pentru produsele sale.

Vivienne Tam va functiona independent in China, dar designerul a declarat ca va munci indeaproape cu echipa de design de la Shenzhen Ellassay Fashion. Conform Xia: “Vivienne va alcatui o echipa de designeri din medii internationale pentru a dezvolta produse ce rezoneaza cu generatia tanara din China.” Compania intentioneaza sa deschida primul magazin Vivienne Tam in China continentala in a doua jumatate a acestui an, urmand ca numarul acestora sa creasca in 2018.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

You are using the BNS Add Widget plugin. Thank You!