Tendintele pentru Toamna-Iarna 2017 – Pentru EA

Odata cu sfarsitul verii si al concediilor, vine si momentul reorganizarii garderobei si mutarea tinutelor de vara in partea din spate a dulapului. Anotimpul se schimba, iar noi la randul nostru trebuie sa ne schimbam tinutele, dar inainte de a iesi la cumparaturi pentru haine noi, sa aruncam o privire la tendintele vestimentare pentru Toamna/Iarna 2017 care au fost prezentate in cadrul show-urilor de moda ce au avut loc la Milano, Paris, Londra si New York.

Desi lumea este intr-o continua schimbare, Moda isi pastreaza inca simtul distractiei, culorile si farmecul, iar in acest an punctul central este reprezentat de individualitatea stilului prin multitudinea de tendinte.

Argint Veritabil – Aparand in cadrul multor prezentari de moda in acest an, argintiul a flirtat cu conceptualul, realizand hibrizi cu pliuri si cusaturi, si oferind o rasucire moderna asupra jachetelor matlasate clasice, care au fost asezate pur si simplu pe umeri.

De la stanga la dreapta: Chanel, Comme des Garcons, Y/Project

Folk – In acest sezon designerii nu au avut limite in amestecarea culorilor, imprimeurilor, tesaturilor si nuantelor pentru a crea tinute vii.

De la stanga la dreapta: Alexander McQueen, Maison Margiela, Gucci

Pene de Strut – O noutate pe podium, dar a creat un impact puternic. Cuvintele cheie – albe, moi, si stilate!

De la stanga la dreapta: Sonia Rykiel, Balenciaga, Alexander McQueen

Dublu Denim – Luxuriante si impecabil croite pentru 100% eleganta, tinutele din denim aduc cu ele in acest sezon un aer din mijlocul anilor 80.

De la stanga la dreapta: Dior, Calvin Klein Collection, Stella McCartney

Plastic Chic – Putin in afara tiparului in aceasta Toamna/Iarna au fost pelerinele de ploaie din plastic foarte viu colorate.

De la stanga la dreapta: Emilio Pucci, Calvin Klein Collection, Miu Miu

Tricoturi Confortabile – O interpretare moderna asupra confortului clasic unde lana este pur si simplu rupta si reconstruita intr-un mod poetic, uneori chiar intinsa pentru a asigura un grad de confort total.

De la stanga la dreapta: Sonia Rykiel, Loewe, Joseph

Blana Multicolora – In curcubee tehnocolore si prezentand o rabufnire de culori stralucitoare, blana nu se lasa data la o parte in acest sezon.

De la stanga la dreapta: Fendi, Miu Miu, Prada

Tinuta Office – Costumele business de culoare gri devin din ce in ce mai populare, mai ales daca au o croiala stilata si impecabila.

De la stanga la dreapta: Stella McCartney, Balenciaga, Calvin Klein Collection

Cu Buline – Perfecte pentru orice sezon atata timp cat singurele culori sunt alb si negru, bulinele sunt simple, dar eficiente.

De la stanga la dreapta: Loewe, Balenciaga, Giambattista Valli

Imprimeuri Galactice – De la impremeuri cu astronauti la cele cu farfurii spatiale, in acest sezon, inspiratiile din moda traverseaza frontierele interplanetare.

De la stanga la dreapta: Chloe, Chanel, Isabel Marant

Neterminate – Foarte apreciat in cadrul prezentarilor importante de moda, efectul de tinuta neterminata va fi in voga in aceasta iarna.

De la stanga la dreapta: Maison Margiela, Alexander McQueen, Sacai

Fata Muncitoare – Noua generatie de femei din campul muncii au ajuns. De la secretara la femeia de afaceri si cea de pe pozitia executiva.

De la stanga la dreapta: Celine, Fendi, Balenciaga

Tinute Sport – Lumea Modei este tot mai intrigata de tinutele sport, prin urmare, in aceasta iarna veti vedea costume sport in culorile curcubeului sau jachete de ski foarte stilate.

De la stanga la dreapta: Miu Miu, Chloe, Sacai

Matrix – Piele. Negru. Dominare.

De la stanga la dreapta: Bottega Veneta, Saint Laurent, Proenza Schouler

Turcoaz – Fiind destul de dominante in acest an, nuantele de turcoaz sunt electrizante si moderne, respectand in acelasi timp regulile elegantei.

De la stanga la dreapta: Valentino, Nina Ricci, Philosophy Di Lorenzo Serafini

Esarfe Imprimate – Foarte relaxante, generand un aer hippie, in aceasta Toamna/Iarna imprimeurile sunt foarte incantatoare.

De la stanga la dreapta: Gucci, Alexander McQueen, Etro

Imprimeu Leopard – Stilat in timpul zilei si fermecator in timpul noptii, imprimeul leopard este inca stapan pe domeniul sau.

De la stanga la dreapta: Dolce & Gabbana, Michael Kors Collection, Etro

Carouri – Inspirate din anii 90, tinutele in carouri din acest sezon pur si simplu exprima nonsalanta.

De la stanga la dreapta: Chloe, Gucci, Yeezy

Blana Salbatica – Incalziti-va in aceasta iarna cu un mix de stiluri.

De la stanga la dreapta: Michael Kors Collection, Dries Van Notten, Louis Vuitton

Lamé – Paietele aurii si argintii sunt ingredientele pentru o eleganta efervescenta, reflectand in acelasi timp o energie contemporana.

De la stanga la dreapta: Wanda Nylon, Bottega Veneta, Michael Kors Collection

Gandeste Roz – Aceasta iarna va fi roz cu perle si franjuri. Este o culoare foarte rafinata, dar in acelasi timp este si grafica pentru ideea noii tinute de seara.

De la stanga la dreapta: Emilio Pucci, Emporio Armani, Prada

Negru si Albastru – O combinatie vibranta de culori pentru aceasta Toamna/Iarna, in special pentru tinutele de seara.

De la stanga la dreapta: Giorgio Armani, Saint Laurent, Versace

Credit Fotografii – Vogue

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

You are using the BNS Add Widget plugin. Thank You!